16 Jan, 2021

Trobada de joves Leipzig - Santa Coloma (www 2016)

En el marc de les accions que el nostre Institut ha posat en marxa per tal d'impulsar l'aprenentatge de l´alemany, i paral.lelament a la visita al Centre dels nostres amics de Berlin (Intercanvi 4rt ESO), un grup de vuit alumnes de TERCER ESO ha tingut la sort de poder participar en l'intercanvi que va tenir lloc entre el 29 de setembre i el 7 d'octubre a Barcelona i El Masnou entre joves de Santa Coloma i de la ciutat alemanya de LEIPZIG.

Aquesta trobada formava part d'un projecte finançat per Ministeri d´Educació Alemany i organitzat per la Kindervereinigung de Leipzig i l'ONG Mundus. L'INS NUMÀNCIA se'n va assabentar i va pensar que seria interessant participar-hi.

No és fàcil resumir com ha anat, però segur que el Marcel, la Sofía, la Clara, la Marina, la Carlota, la Maria José, la Marta i la Roser us ho explicaran encantats! Als que no vam tenir la sort d'anar-hi, ens han explicat que, a banda de posar a prova els seus coneixements d'anglès i d'alemany durant una setmana inolvidable, aquesta trobada els ha servit per aprendre coses noves passant-ho bé, conèixer de prop una cultura diferent i, sobretot, per fer molt bons amics.   

Ara que ja ha passat tot, els fa il.lusió compartir-ho amb tots vosaltres amb aquest link en anglès http://wirweitweginspanien.jimdo.com/ i algunes de les 450 fotos que guarden de record…