04 Jun, 2020

INTERCANVI 2016 AMB LA SCHULE AM KÖNIGSTOR DE BERLIN

PRIMERA PART

Hallo! Aquí teniu algunes fotos de la primera part d'un viatge molt especial. Del 13 al 17 de març, els alumnes d´alemany de 3er d'ESO van conèixer en persona els nois i noies de Berlin, amb qui ja havien contactat via e-mail durant la primavera del 2015. Són els alumnes del Marcus Fiebig, el professor de castellà de la Schule am Königstor de Berlin-Friedrichshain.

A banda de posar a prova els seus coneixements d´anglès i d'alemany, el grup de “Santaco” –acompanyat per la Brigit Rubió (English Teacher) i la Irene Mundet (Deutschlehrerin) va demostrar que aprendre coses noves i passar-ho bé no és incompatible; ans al contrari: la millor manera d'aprendre és passant-ho bé.

I us preguntareu… Què heu per allà dalt per passar-ho tant bé? Doncs res de l´altre món: hem compartit dinars, hem compartit classes, hem jugat junts i, de tant en tant, durant les nostres passajades pel present i el passat de la capital d'Alemanya, vam fer alguna foto perquè us pugueu fer una idea de com és i com ha anat.  

Esperem que us agradi a tots: pares i mares, profes i alumnes del INS NUMÀNCIA i, evidentment, també a tots vosaltres: els estudiants de castellà de la Schule am Königstor, que en aquests moments esteu fent l'esforç de llegir i entendre el català.

Del 3 al 7 d´octubre ens tocarà a nosaltres fer d´anfitrions… Mentrestant, cada dimarts i dimecres, els alumnes de tercer d'alemany continuem viatjant i aprenent, per tal que els nostres amics de Berlin Est s'ho passin tan bé a casa nostra com nosaltres allà.