04 Aug, 2020

2n batx A participa en una xerrada-taller a la UB

2n BATX A PARTICIPA EN LA XERRADA-TALLER 2017-18 DE LA UB: "Sistemes de Recomanació i la seva integració en interfícies 2D i 3D"
 
Els alumnes de 2n BATX A del nostre centre van visitar el passat 24 de gener la UB per tal de participar en una xerrada sobre els Sistemes de Recomanació. A més van realitzar una part pràctica en forma de taller per familiaritzar-se amb aquest tipus de sistemes.
 
Els Sistemes de Recomanació són una aproximació al desenvolupament de sistemes d'informació més personalitzats. Al llarg de la darrera dècada, aquests tipus de sistemes estan guanyant una considerable atracció en sistemes online i, en particular, en el context de comerç electrònic. 
En aquesta xerrada-taller es va analitzar el paper que juguen actualment els Sistemes de recomanació en les diferents activitats de la vida quotidiana.
En concret, es va veure els diferents tipus de Sistemes de Recomanació, les diferents aplicacions on s'utilitzen habitualment i com han estat integrats en diverses interfícies 2D i 3D.