15 Jan, 2021

PREMI CONCURS REIMAGINA'T 2016

Les alumnes de l’optativa de Visual i Plàstica de 4t d'ESO, Ana Maria Hirgau, Tanit Leiva, Yaiza Marín i Laura Ramos, han estat les guanyadores de la setena convocatòria del concurs Re-imagina’t  de guions no sexistes per publicitat.

Premi per l’alumnat de l'optativa de Visual i Plàstica 4t d’ ESO  en la 7ª edició del concurs RE-IMAGINA’T  de creació de guions de publicitat no sexistes.

La nostra ciutat forma part del conjunt del municipis a Catalunya que donen suport en aquesta iniciativa.

El grup guanyador i la professora, Emiliana Corral,  van participar activament en la programació i l’enregistrament de l’espot amb el grup d’alumnes de la Universitat Blanquerna de Comunicació , responsables de l’edició final del guió premiat, en els platós de la Facultat a Barcelona.

Dimarts 26 d’abril es van emetre els espots guanyadors davant d’un gran auditori.

Podeu veure el resultat final a la web de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació:

http://www.observatoridelesdones.org/7a-edicio-del-concurs-2015-2016/

Desitgem que us agradi!!!

Gràcies a la Universitat Blanquerna de Comunicació i concretamente als alumnes que han fet possible aquest resultat final i per la seva paciència en el procés, gràcies als nostres actors/actrius  ja que sense ells/elles aquest espot hauria estat impossible i gràcies a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que ens han donat l’oportunitat de poder participar un any més en aquesta iniciativa per la igualtat de gènere.

Felicitats a les alumnes del Numància per la feina ben feta!!!

Maig 2016