20 Jan, 2021

Sortida a la neu 3r ESO gener 2019

El passat dimecres 16 de gener, els alumnes de 3r d'ESO del nostre institut van anar a la Cerdanya a esquiar juntament amb un altre grup de INS Terra Roja de Santa Coloma. Amb el camp base a Queixans, dimecres van estar a Font Romeu, dijous a la Massella i la cloenda de l'activitat organitzada pel departament  d'educació física es va  fer a les Angles.
 
Una experiéncia única que ha servit per disfrutar dels esports de neu, ja sigui amb snow o amb esquís, i, al mateix temps per compartir unes vivències extraordinàries amb altres nois i noies de la nostra ciutat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sortida a la Garrotxa de l'aula d'acollida abril 2017

El passat 25 d'abril els estudiants de l'aula d'acollida van fer una sortida a la Garrotxa. Van fer primer una visita a la cooperativa "La Fageda" per a conèixer la filosofia que mou aquest projecte (empresa per a ajudar persones i no al revés, persones per a ajudar una empresa) i com s'elaboren els productes làctics. Posteriorment van fer una excursió fins a l'interior del volcà de Santa Margarida. Els va agradar tant la filosofia que mou la cooperativa com el paisatge de la fageda d'En Jordà i el volcà.

Les quatre exposicions que trobareu clicant a "llegir més" en PowerPoint, en Google Presentation i en Prezi són el treball final d'un projecte començat a principis de curs, a l'octubre de 2016, i vinculat a la Xarxa de Competències Bàsiques.

Sortida al MNACTEC de Terrassa (Socials+Tecnologia) 4t ESO gener 2017

El passat mes de gener els alumnes de 4rt A,B,C i D van anar al Museu nacional de la Ciència i la Tècnica de Terrassa (Vapor Aymerich i Jover) en una sortida organitzada pel departament de socials en col.laboració amb el departament de tecnologia. El tema de la industrialització a Catalunya i les noves classes socials (burgesos i proletaris) va ser complementat amb els continguts de l'exposició Energeia. La visita teatralitzada de la fàbrica tèxtil permet als alumnes viure en la pell dels proletaris i sentir l'explotació a la qual eren sotmesos en "primera persona".

Llegeix més...