20 Jan, 2021

Setmana de la Ciència 2015

Entre els dies 18 i 24 de novembre i amb motiu de la Setmana de la Ciencia, s'han realitzat al nostre centre un seguit d'activitats de les quals trobareu un recull a continuació.

 

1r d'ESO

Al llarg de tota la setmana de la ciència els alumnes de 1r d’ESO van fer pràctiques al laboratori sobre “Ciències recreatives” conduïdes per alumnes de batxillerat.

     

 

VIDEO 1                VIDEO 2

 

2n d'ESO

Els alumnes de 2n ESO van fer una sortida al cinema La Maquinista per visionar la pel.lícula Energia 3D, dins del marc de la Setmana de la Ciència.

 

3r d'ESO

Els alumnes de 3r d’ESO van visitar el Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i també van realitzar una gimcana sobre geometria.

    

 

 

VIDEO: MMACA 3r ESO

 

1r de Batxillerat

Els alumnes de 1r de Batxillerat (Científic i Tecnològic)van asssitir a una xerrada al CRP de Singuerlin sobre “Mites sobre aliments i alimentació: certeses, dubtes i fal.làcies entorn a l’alimentació d’avui”. Abel Mariné i Fons. Professor emèrit de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona.

 

2n de Batxillerat

Els alumnes de matemàtiques  de la modalitat científico-tecnològica de 2n de batxillerat  van anar a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona. Van assistir a una Xerrada Taller sobre l’aleatorietat dels nombres :  “El que diuen els nombres”.

VIDEO El que diuen els nombres

 

Els alumnes 4t d’ESO, 1rBTX i 2nBTX van assitir al Teatre Segarra a  l’espectacle de la companya Big Van Theory : “Monòlegs d’humor  sobre ciència”.

    

VIDEO Big Van Theory