16 Jan, 2021

GRÀCIES, MARIANO!

El 28 de juny va tenir lloc a la sala d’ actes de la Biblioteca Singuerlin de la nostra ciutat , l’ acte d’ homenatge al professor Mariano Izquierdo per tots els anys dedicats a la docència i en especial per la seva implicació humana i pedagògica en l’ objectiu de construir un món de valors pel nostre alumnat.

Un moment on professorat, familiars, alumnes, ex-alummes i ex-companys vam poder compartir records i desitjar-li molta sort en els seus nous projectes.

Entre els molts regals musicals que es van fer en aquest acte, Jordi Cama, en representació dels alumnes , va interpretar la Suite nº 1 de Bach per violoncel (transcripció per viola).

Gloria i Miquel Expósito en representació dels ex alumnes van interpretar l’adàgio i la fuga del Duet per violí i violoncel nº 1 en Do M. de Johann Georg Albrechtsberger.

I finalment un grup d’alumnes de 1r d’ ESO en representació dels alumnes que inicien els seus estudis al nostre institut van interpretar Més Enllà del grup Lax’n’busto que tot el claustre de professors i personal no docent va voler dedicar-li.

PER A TU. from Mercè Aranda on Vimeo.

Us adjuntem també el “making Off” de l’ enregistrament del video:

MAKING OFF (Més Enllà) from Mercè Aranda on Vimeo.